Aanmelden als associé

Bij De Roo

Bent u interim manager en denkt u erover om u aan te melden als associé van De Roo? Of heeft u een uitstekende staat van dienst in één of meer van de branches waar wij actief in zijn en denkt u erover actief te worden als interim manager? Neem dan contact met ons op om te onderzoeken of u in aanmerking komt als associé ingeschreven te worden.

Wij zijn regelmatig op zoek naar interim managers die als associé vanuit De Roo opdrachten willen uitvoeren in één van de branches waarin wij actief zijn: onderwijs, zorg, overheid en ruimtelijke ontwikkeling.

We hebben in ons associé-bestand altijd plaats voor ervaren en minder ervaren interim managers met een uitstekende staat van dienst die de ambitie hebben de beste kwaliteit te leveren en zich verder willen ontwikkelen in uitdagende nieuwe opdrachten.

U kunt uw gegevens hieronder invullen en verzenden. Wij nemen dan contact met u op.

Uw profiel is succesvol gecreeërd! Klik hier om door te gaan naar uw profiel.
Er is iets fout gegaan bij het creeëren van uw profiel, zorg dat u alle verplichte velden invult, deze zijn gemarkeerd met een ster (*).
* verplicht veld.
De Roo over ons

Interim

de Roo heeft mensen en middelen om uw organisatie verder te helpen.

Wij investeren in een zoektocht naar vaste of tijdelijke kandidaten die verandering versnellen. Wij bieden unieke oplossingen, zoals onze Mobiliteitspool, en adviseren bij fusies, interne conflicten en strategische vraagstukken.

Advies

de Roo adviseert over organisatieverandering, bedrijfsvoering en governance.

Wij begeleiden bij fusies en overnames, organiseren strategische sessies, lichten organisaties door, analyseren en lossen conflicten op. Wij brengen complexe opgaven op strategisch niveau tot een goed resultaat.

Werving & selectie

de Roo brengt kandidaten voor een vaste functie in kaart volgens haar filosofie.

Wij zoeken in ons bestand, zetten de vacature uit in ons uitgebreide netwerk van adviseurs, consultants en interimmers. Zij zijn onze ‘partners in het zoeken naar de juiste mensen’.

Kom in contact!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lange Viestraat 371
3511 BK Utrecht

088 5522 999
info@deroo.nl
www.deroo.nl

Menu
De Roo