Interesse in onze dienstverlening?

Wij komen graag met u in contact!

Locatie

Ons kantoor is gevestigd aan de Lange Viestraat 371, 5e verdieping (bij Sardes) te 3511 BK Utrecht.

De ingang van Kantorencentrum La Vie, die u neemt, bevindt zich (20 meter) links van de ingang van de Bijenkorf, die weer links van de McDonald’s is gesitueerd.

Openbaar Vervoer

Wij zijn goed te bereiken met zowel de bus als de trein. Vanaf Centraal Station Utrecht volgt u de bordjes ‘Centrumzijde’ en daarna loopt u door Hoog Catharijne richting ‘Vredenburg’. Steek het Vredenburgplein schuin over. Ons kantoor bevindt zich boven De Bijenkorf. Neem de entree ‘Kantorenpand La Vie’ in de Lange Viestraat naast de ingang van de Bijenkorf en neem vervolgens de lift naar de 5e etage.

Auto

Komt u met de auto naar ons toe? Dan kunt u het beste parkeren in parkeergarage La Vie. Volg vanaf de afrit de borden Parkeergarage La Vie. Gebruik als adres voor uw navigatiesysteem Rozenstraat 1, 3511 BS Utrecht.
U loopt vanaf de parkeergarage naar buiten, dan gaat u linksaf, loopt u langs de Bijenkorf en gaat bij de ingang van de Bijenkorf linksaf de hoek om. De ingang van Kantorencentrum La Vie bevindt zich een paar meter verderop.

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lange Viestraat 371
3511 BK Utrecht

088 5522 999
info@deroo.nl
www.deroo.nl

Routebeschrijving

Menu
De Roo