• Interim | Advies | Werving & Selectie

    De Roo interim

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een organisatie een tijdelijke manager nodig heeft. De meest voorkomende in de praktijk zijn:

  • Wegvallen of vertrek van de vaste manager, directeur of bestuurder
  • Tijdelijk project of –programma
  • Reorganisatie
  • Fusie of overname
  • Crisis en/of conflict

Onze ervaring

De Roo is één van de meest ervaren interim bureaus in Nederland. Vanaf 1984 zijn wij actief met de meeste nadruk op onderwijs en de publieke sector.

Het model van de Roo

De partners van de Roo zijn allen praktijkmanagers. Wij combineren eigen opdrachten met het bemiddelen in specifieke situaties. Zowel de opdrachtgever als de tijdelijke manager heeft te maken met een vaste partner die zelf ook vanuit de praktijk spreekt en als schaduwmanager optreedt. Onze vaktechnische achtergrond helpt mee gedurende de opdracht.

Selectie van de juiste interim kandidaat

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een zeer groot en divers bestand aan (interim) managers en hebben wij ook met een groot aantal mensen opdrachten uitgevoerd. Bij elke vraag onderzoeken we samen met de opdrachtgever aan welk type tijdelijke manager behoefte is. We kijken hierbij naar de vaktechnische achtergrond en ervaring maar vooral ook naar de intermenselijke vaardigheden. Elke voor ons nieuwe interim manager doorloopt niet alleen een intake procedure; de meesten sinds 2015 ook onze interne opleiding Interim en Verandermanagement.

Kwaliteit

Wij zijn ISO gecertificeerd en lid van de Raad voor Interim Management (RIM). Evaluaties van de uitgevoerde opdrachten leveren al jaren hoge klanttevredenheidscores. Onze opdrachtgevers komen zowel voor werving- en selectieopdrachten, als voor interim opdrachten zeer vaak bij ons terug!  Een mooiere beoordeling is niet haalbaar!

admin-ajax Ben jij ZZP’er en wil je jouw diensten aanbieden via de Roo?
Meld je dan aan als associé!

Onderwijs

In het onderwijs zijn wij één van de meest ervaren aanbieders. 

Bij acute problemen, bij plotseling vertrek van een leidinggevende, ingewikkelde vernieuwingen of veranderingen die te veel van het management vragen, zijn onze interim managers en adviseurs direct beschikbaar.

Publieke sector & Zorg

Binnen overheden brengen wij veranderingen tot stand met behulp van mensen binnen de organisatie.

Onze expertise is breed: beleidsontwikkeling, financiën, handhaving, dienstverlening, juridische zaken, personeel en organisatie, inkoop, informatietechnologie, facilitaire zaken en communicatie.

Koos van den IJssel

Wilt u dat Koos van den IJssel u terugbelt?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu